Webinaaritallenne 2.8.2022

Kuinka rakennat kannattavan digibisneksen perheen ja palkkatyön ohella?

Webinaaritallenne on katsottavissa keskiviikkoon 10.8. asti.

Samana päivänä suljemme Digiklaanin ovet.

https://vimeo.com/735857582/67c07adaa4

Vain jäsenille

Mitä opit Digiklaanin jäsenenä?

Digiklaanin oppimateriaalit on jaettu kolmeen eri kategoriaan, joissa kaikissa on runsaasti moduuleja eri aiheista ja työkaluista. Moduuleja päivitetään ja lisätään säännöllisesti.

Tekniikka – sinun ei tarvitse olla koodari

Harva meistä innostuu teknisestä jargonista, joten perehdytämme sinut selkokielisesti verkkokurssibisneksen vaatimaan tekniikkaan – aina kurssialustoista ja sähköpostijärjestelmistä Facebook-pikseliin ja GDPR-evästeisiin. Älä huoli, sinun ei tarvitse olla koodari! Käydään hommat läpi yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi.

Kurssin sisällöt – ei tarvita kasvatustieteilijää

Opit, miten suunnittelet ja toteutat kurssi sisällöt siten, että asiakkaasi oikeasti hyötyvät kurssistasi. Suunnittelet erilaisia moduuleja, kirjoitat ja kuvaat videoita ja houkuttelet asiakkaita sähköpostilistallesi timanttisella sisällöllä.

Markkinointi – lempeyttä, ei tyrkyttämistä

Meistä ei ainakaan kukaan tykkää myydä tyrkyttämällä. Opit, miten teet tehokasta ja tuloksellista markkinointia siten, että asiakas kokee saavasi valtavasti hyötyä jo pelkästään ilmaisesta sisällöstä. Myynti on kuitenkin tarpeen, joten opetamme, miten rakennat mahtavia myyntitunneleita ja lanseerauksia, joiden aikana asiakkaat tulevat kiljuen kurssillesi.

Liity nyt

Digiklaanin ovet suljetaan ke 10.8.

Digiklaani verkkokurssit